De website www.schuifpui-informatie.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Kosten schuifpui 2019

De kosten van een schuifpui zijn natuurlijk niet helemaal exact weer te geven, omdat dit deels afhankelijk is van de woning en het materiaal dat je kiest voor de nieuw te zetten pui. Alleen voor de schuifpui moet je toch al snel rekenen op een minimaal bedrag van €1250 euro en maximaal zo een €3000 euro. Wanneer je de schuifpui niet zelf gaat plaatsen zullen hier nog arbeidskosten bij komen als het bedrijf dit niet in de schuifpui heeft meegerekend. De kosten van een houten schuifpui zijn vaak het laagst en de meeste kosten zul je maken zodra je kiest voor een schuifpui van aluminium. Kijk ook op pagina prijzen schuifpui.

Heb ik een vergunning nodig voor een schuifpui?

Het kan voorkomen dat je voor het plaatsen van een schuifpui verplicht bent om een vergunning aan te vragen. Dit is alleen wanneer je een schuifpui aan een openbare kant in je woning wilt plaatsen. Hierbij moet je denken aan een schuifpui aan de zijkant van de straatzijde of aan de voorkant van je woning. De omgevingsvergunning die je aan zal moeten vragen zullen niet duur zijn. Variërend per gemeente zul je tussen de €100 euro tot €500 euro kwijt zijn voor het aanvragen van de vergunning en dan is je nieuwe schuifpui nog niet geplaatst! Zie ook pagina schuifpui onderhoud en garantie.

Overige kosten

Houd bij het kopen van een schuifpui rekening met eventuele extra kosten. Zo kan er geld gerekend worden voor het plaatsen van een schuifpui, maar ook voor het afvoeren van het oude materiaal wordt er vaak een bedrag in rekening gebracht.

De exacte kosten opvragen?

Dat kun je doen bij meerdere aanbieders van schuifpuien die je graag verder helpen. Zo kun je het aanbod vergelijken en een betere keuze maken. Ga hiervoor naar pagina offertes schuifpui.

Kijk ook eens op de volgende pagina’s:

Schuifpuien
Voordelen
Schuifpuien hor
Soorten
Offertes